Jag skiter i hockey/fotboll/whatever!

Jag älskar att läsa nyheterna, att titta på dom är dock inte lika intressant kan vara för att man får reda på mer om man läser om det. Men nu när jag gick in på aftonbladet så ser jag en stor jävla rubrik;
"EM-EXTRA".
Det första jag tänker på är om det handlar om hockey elr fotboll för jag har verkligen ingen koll på sådant. Jag gick inte för att läsa om mord i Malmö, våldtäkter på Metaltown och vem som dödade Olof Palme och inte någon jävla sport!
Om jag vill veta något om hur det går för dom så kan jag går in på fb, för tro mig, alla sitter och skriver om skiten medans jag skriver om mina ilands problem.
Have fun, I will!

Vårt sexuella samhälle

Vårt samhälle är väldigt sexuellt, det visas naket och sexigt i reklamer, program, festivaler etc. Men om en kändis visar rumpan så blir alla chokade och arga.
Vrf är det så egentligen? det är en vanlig rumpa. Jag skulle kunna gå ner på stan och visa rumpan, ingen skulle bry sig men om jag var känd och gick ner och visade rumpan så skulle det bli ett jävla liv.
Ni ska vara glada att kändisar visar sina rumpor och bröst, liksom vem vill inte se Katy Perry naken?
Bilden förklara allt!

Lita inte på läkare!

Som ni märkt så har jag inte bloggat på ett bra tag och annledningen till det är att jag har mått dåligt. Suprise suprise, jag är precis som alla andra sjuk i huvudet och deprimerad.
Så för att må bättre äter jag medicin och går lite då och då till olika läkare men nu har jag fått reda på att jag har ätit fel medicin i 1 år.
Och det betyder att jag mått så dåligt av den att jag har missat mkt i skolan och därmed ska gå ett 4'e år. Hurra svenska läkare, ni suger och borde inte få lön! :D
"Ät detta piller, du blir glad"
Ja, elr inte
Have fun, I will!

Lär er vegetarianism!

Det var ett företag som hade blivit anmält för att de säger att deras mat är vegetarisk när det innehåller ägg. Och det är helt rätt, maten är vegetarisk även om det innehåller ägg. Så jag fattar inte vrf man ska anmäla över en sådan sak? uppenbarligen är det någon som inte vet ett enda skit om vad vegetarian är för något.
Jag är lakto-ovo-vegetarian och har varit det i 6 år nu tror jag det är, men jag kallar mig själv för vegetarian för orkar inte förklara varje gång vad lakto-ovo-vegetarian betyder.
Men nu tänkte jag gå in på lite nogrann fakta som inte så många bryr sig om.
Vegetarianer äter inte kött men äter fisk, fågel, ägg och mejeriprodukter. Och det som de flesta inte vet är att det inte finns något som bara heter vegetarian utan det heter egentligen demi-vegetarian.
Så innan ni skriver att vegetarianer inte äter ägg elr fisk osv så kan ni ta reda på fakta.
Men nu tror jag att jag ska anmäla han som anmälde för att han inte kan något om vegetarianer. Have fun, I will! ;)
Jag när jag bestämde mig för att bli vegetarian?
Om ni vill läsa artikeln från aftonbladet så finns den HÄR!

Åldersgräns är ett skämt!

Jag är 18 år, jag är myndig och det betyder att jag får rösta i valet, köpa cigg, snus, öl och cider på ica men inte på systemet. Är det bara jag som tkr att det är konstigt?
Jag får köpa öl på ica men inte på systemet även att det är samma öl. Ist måste jag vänta 2 år innan jag kan köpa en exakt likadan öl på systemet.
Idiotisk åldersgräns tkr jag, om jag är myndig, får bestämma över mitt egna liv så ska jag kunna få handla på systemet. Och jag har sådan otur att jag faktiskt inte kan dricka öl elr cider. Men tur att jag har en pojkvän som kan köpa ut åt mig! ;)


RSS 2.0

Ditt namn

Din e-post


Ämne:

Meddelande

 

Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus